16 Μαΐ 11:30 πμ – 1:30 μμ

Ενημερωτικό πρόγραμμα: «ΤΣΟΥΛΗΘΡΑ»

Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Παιανίας

Ενημερωτικό Πρόγραμμα: “Τσουλήθρα”

Ενημερωτικό πρόγραμμα για ηλικίες άνω των 20 ετών. Το πρόγραμμα «ΤΣΟΥΛΗΘΡΑ» απευθύνεται σε όσους νιώθουν κουρασμένοι από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και επιθυμούν μια αλλαγή!

Ένα πρόγραμμα για ενήλικες, οι οποίοι αναζητούν δημιουργική και βιωματική ενδυνάμωση σε θέματα αυτογνωσίας και συναισθηματικής, καθώς και γνωσιακής καλλιέργειας. Απευθύνεται σε όσους νιώθουν κουρασμένοι από την καθημερινότητά τους και αποζητούν μια εμπειρία αναζωογόνησης. Με χιούμορ και ανοιχτό μυαλό θα προσεγγίσουμε τη ζωή αλλιώς… θα μάθουμε να περιγράφουμε και να διαχειριζόμαστε τη ζωή μας πιο καθαρά, χωρίς τοξικότητα με γνώμονα τη θετική προσωπική εξέλιξη και τη θετική σύνδεση με ανθρώπους.

Εμψυχώτρια: Παπαλέξη Μαρία

Σάββατο 16/05/202011:30π.μ. – 13:30μ.μ. στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Παιανίας (Βασ. Φρειδερίκης 3).

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής
στο 213 0413724 ή στο info@anelixi.org.gr.

Εθελοντες

Ομιλιες καθε χρονο

Προγραμματα

Σχολεια στο "ΙΘΑΚΗ"

Επικοινωνήστε μαζί μας

Διεύθυνση: Αθανασίου Ανδρέου 1, Παιανία, 19002

Τηλέφωνο: (213) 04 13 724

Email: info@anelixi.org.gr

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το περιεχόμενο του site αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου Ανέλιξη. Οποιαδήποτε πληροφορία (κείμενο, εικόνες, βίντεο) παρέχεται στο site  μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για προσωπική, μη εμπορική χρήση. Είναι παράνομη η αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, μέρους ή ή του συνόλου των περιεχομένων του site  χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση του ΜΚΣ Ανέλιξη.