Το ετήσιο επιμορφωτικό πρόγραμμα γονέων της Ανέλιξης έχει σαν στόχο την εξοικείωση σε τεχνικές: Ενεργητικής ακρόασης, Διαχείρισης συγκρούσεων, Βελτίωσης της οικογενειακής ατμόσφαιρας.

Η Ανέλιξη σας προσκαλεί να παρευρεθείτε το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μαρκοπούλου στις 18:00, προκειμένου να παρακολουθήσετε την ομιλία με θέμα: «Όρια και πειθαρχία ως εργαλεία ομαλής ανάπτυξης για τη δομή της οικογένειας» (Βιωματικό).

Η Ανέλιξη σας προσκαλεί να παρευρεθείτε τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2017 στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Νέας Μάκρης στις 18:30μ.μ., προκειμένου να παρακολουθήσετε την ομιλία με θέμα: «Διαχείριση δύσκολων συμπεριφορών στο παιδί με αυτισμό».

Η Ανέλιξη σας προσκαλεί να παρευρεθείτε την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων στις 18:30, προκειμένου να παρακολουθήσετε την ομιλία με θέμα: «Αν μπούμε στο μυαλό των παιδιών, τι θα βρούμε; Ποιες είναι οι σκέψεις, οι επιθυμίες και οι προβληματισμοί τους;».

Η Ανέλιξη σας προσκαλεί να παρευρεθείτε το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μαρκοπούλου στις 18:00μ.μ., προκειμένου να παρακολουθήσετε την ομιλία με θέμα: «Διαχείριση προβλημάτων και συγκρούσεων για γονείς».

Η Ανέλιξη σας προσκαλεί να παρευρεθείτε το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μελισσίων στις 18:30μ.μ., προκειμένου να παρακολουθήσετε την ομιλία με θέμα: «Μελέτη του παιδιού στο σπίτι και ο ρόλος του γονέα».

Η Ανέλιξη σας προσκαλεί να παρευρεθείτε την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κορωπίου στις 18:30μ.μ., προκειμένου να παρακολουθήσετε την ομιλία με θέμα: «Διαχείριση προβλημάτων και συγκρούσεων για γονείς». Η ομιλία έχει προγραμματιστεί μετά από αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κορωπίου.

Η Ανέλιξη σας προσκαλεί να παρευρεθείτε την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Διονύσου στις 18:30μ.μ., προκειμένου να παρακολουθήσετε την ομιλία με θέμα: «Η αποκλίνουσα σκέψη ως δείκτης διαχείρισης, επιλογών και αποφάσεων».

Το ετήσιο επιμορφωτικό πρόγραμμα γονέων της Ανέλιξης έχει σαν στόχο την εξοικείωση σε τεχνικές: Ενεργητικής ακρόασης, Διαχείρισης συγκρούσεων, Βελτίωσης της οικογενειακής ατμόσφαιρας.