Ανέλιξη

Ένα στολίδι για την αγάπη

20 Νοέ 2023

Αξιότιμα μέλη της οικογένειας της Ανέλιξης, 

Ήρθε η στιγμή για το γιορτινό κάλεσμα Αγάπης. Ο ετήσιος θεσμός της Ανέλιξης "Ένα στολίδι για την Αγάπη" μετρά 17 χρόνια προσφοράς, ζεστασιάς, συγκίνησης.

Και φέτος, τα δέντρα της Ανέλιξης περιμένουν τα στολίδια σας. Τα γυμνά κλαδιά τους συμβολίζουν το κάθε πλάσμα γύρω μας που παλεύει για την υγεία, την αξιοπρέπεια, την εκπαίδευση, την αγκαλιά, την παρηγοριά. Αναλαμβάνοντας την προσωπική μας ευθύνη θα κρεμάσουμε στολίδια και θα αγαπήσουμε με πράξεις. Για κάθε στολίδι που θα κρεμαστεί η Ανέλιξη θα προσφέρει 1€ σε δομή που στηρίζει παιδιά και θα ανακοινωθεί σύντομα. Ας προσπαθήσουμε και φέτος να γεμίσουν τα δέντρα Αγάπης κι ας μάθουμε στα παιδιά μας πως γιορτές σημαίνει νοιάζομαι.

Τη δράση Ένα Στολίδι για την Αγάπη θα στηρίξουν και συλλεκτικά γούρια και στολίδια από τα χέρια εξαιρετικών δημιουργών και φίλων της Ανέλιξης. Φέτος χαρίζουμε δώρα που φέρνουν χαρά σε όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούμε!

Τέλος, τη χριστουγεννιάτικη φιλανθρωπική δράση της Ανέλιξης ολοκληρώνει η επιλογή Χάρισε ένα Βιβλίο και Φώτισε Ένα Παιδί. Διαλέξτε ένα παιδικό ή εφηβικό βιβλίο, γράψτε μέσα μια ευχή και το όνομα σας, φέρτε το στην Ανέλιξη έως 22 Δεκεμβρίου. Τα βιβλία που θα έρθουν θα ταξιδέψουν στις αγκαλιές παιδιών και εφήβων που παλεύουν με σοβαρές ασθένειες. Μια επιλογή που μεταφέρει το φως της Αγάπης.

Πoιοι είμαστε

Η Ανέλιξη είναι ένα Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο που ερευνά, δημιουργεί, εξελίσσει και εφαρμόζει καινοτόμα ενημερωτικά προγράμματα.

Μπορείς να μας βρεις

Μπορείς να βοηθήσεις