Ανακουφιστική Συμβουλευτική

Ανακουφιστική Συμβουλευτική

Ετήσιο πρόγραμμα ενηλίκων 6 συναντήσεων. Στόχος η διερεύνηση και ενδυνάμωση ικανοτήτων διαχείρισης κρίσεων και αλλαγών για εμάς και τους αγαπημένους μας.

Θα ορίσουμε το πλαίσιο μέσα στο οποίο μπορεί να ανακουφιστεί ο ψυχικός πόνος και πώς μπορεί να μετατραπεί σε ενέργεια δημιουργίας και εξέλιξης. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν να αναγνωρίζουν τις συναισθηματικές ανάγκες των συνομιλητών τους και να προσφέρουν ανακούφιση ως αποτέλεσμα ενεργητικής ενσυναισθητικής ακρόασης.

Ένα πρόγραμμα το οποίο βελτιώνει τις συνδέσεις και την ανθεκτικότητα των σχέσεων. Απευθύνεται σε ενήλικες που επιθυμούν να γνωρίσουν βασικές αρχές ψυχολογίας και θετικότερη στάση ζωής.

Άλλα προγράμματα στην Κατηγορία "Προγράμματα για Ενήλικες"

Βιωματικό εργαστήριο για ενήλικες. Το εργαστήρι "ΚΕΦΙ" εξερευνά τη ζώνη της άνεσής μας και μας προκαλεί να την διευρύνουμε δεχόμενοι προκλήσεις και ζώντας στο εδώ και τώρα εμπειρίες αυτογνωσίας.

Ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων και νοσηλευτές. Στόχος του προγράμματος είναι η ενημέρωση σε θέματα ψυχολογίας του ασθενή και την αλληλεπίδραση με τον ειδικό.

Ενημερωτικό πρόγραμμα για ηλικίες άνω των 20 ετών. Απευθύνεται σε όσους νιώθουν κουρασμένοι από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και επιθυμούν μια αλλαγή!

Ενημερωτικό πρόγραμμα ενηλίκων 8 δίωρων συναντήσεων με θέμα την ανάπτυξη δεξιοτήτων λήψης αποφάσεων. Ένα πρόγραμμα βασισμένο σε σύγχρονα εργαλεία και μοντέλα Coaching για τη λήψη αποφάσεων.

Στόχος του προγράμματος είναι η εξοικείωση των νέων με τις παραμέτρους που επηρεάζουν την εξέλιξή τους, καθώς και με τρόπους καλύτερης διαχείρισης αποφάσεων.

Πoιοι είμαστε

Η Ανέλιξη είναι ένα Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο που ερευνά, δημιουργεί, εξελίσσει και εφαρμόζει καινοτόμα ενημερωτικά προγράμματα.

Μπορείς να μας βρεις

Μπορείς να βοηθήσεις