Παίζω

Παίζω

Έχοντας λάβει προσωποποιημένο πλάνο ανάπτυξης του παιδιού, μέσα από το «Ετήσιο πρόγραμμα βάσει της Θεωρίας της Πολλαπλής Ευφυΐας», οι γονείς έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν έναν όμιλο (club) ή περισσότερους, τους οποίους επιθυμούν τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν μέσα στη διάρκεια του έτους. Κάθε όμιλος φροντίζεται από εκπαιδευτικούς των ανάλογων ειδικοτήτων και είναι αφιερωμένος σε μια από τις εννιά ευφυΐες, δίνοντας τη δυνατότητα στα παιδιά, είτε να εξελίξουν περαιτέρω τη χαρισματικότητά τους, είτε να αναπτυχθούν σημαντικά σε αυτές τις οποίες δεν είχαν ευκαιρία να αναπτύξουν μέσα από τις μέχρι τότε δραστηριότητές τους.

Κατά τη διάρκεια του έτους πραγματοποιείται συνάντηση με τους γονείς για συζήτηση σχετικά με την πορεία των παιδιών στο πρόγραμμα.

Το ΠΑΙΖΩ είναι ένα πρόγραμμα ενίσχυσης της αυτοεκτίμησης των παιδιών. Μέσα στο έτος τα παιδιά θα καλλιεργήσουν ικανότητες ενδοπροσωπικής, μουσικής, κιναισθητικής, χωρικής και διαπροσωπικής ευφυΐας. Απευθύνεται σε παιδιά 4 – 18 χρονών.

Άλλα προγράμματα στην Κατηγορία "Για Παιδιά"

Στόχος του προγράμματος είναι τα παιδιά να αποκτήσουν γνώσεις ισορροπημένης διατροφής και μαγειρικής. Ένα πρόγραμμα γεμάτο αρώματα, γεύσεις και δημιουργία σε συνδυασμό με κανόνες ισορροπημένης διατροφής.

Στόχος του προγράμματος είναι να καλλιεργήσει στα παιδιά την αγάπη για το βιβλίο και την ανάγνωση από μικρή ηλικία και να τα εξοικειώσει με αναγνωστικές συμπεριφορές.

Ένα πρόγραμμα για παιδιά 3 έως 15 ετών που αναπτύσσει τη χωρική, κιναισθητική, ενδοπροσωπική, διαπροσωπική και υπαρξιακή ευφυΐα. Ένα πρόγραμμα που ενισχύει τη δημιουργικότητα.

Ένα καινοτόμο πρόγραμμα για παιδιά από 9 έως 18 ετών. Ανάλογα με την ηλικία τους τα παιδιά εξοικειώνονται με τη χρήση της τεχνολογίας και συστημικών τεχνικών ενδυνάμωσης σε δεξιότητες αναγκαίες στον κόσμο που ανατέλλει.

Πoιοι είμαστε

Η Ανέλιξη είναι ένα Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο που ερευνά, δημιουργεί, εξελίσσει και εφαρμόζει καινοτόμα ενημερωτικά προγράμματα.

Μπορείς να μας βρεις

Μπορείς να βοηθήσεις