Η Συμμορία της Κουζίνας

Η Συμμορία της Κουζίνας

Ένα πρόγραμμα που στόχος του είναι τα παιδιά να αποκτήσουν γνώσεις ισορροπημένης διατροφής και μαγειρικής. Μέσα από την μαγειρική τα παιδιά θα κατανοήσουν την σπουδαιότητα της θρέψης στο πλαίσιο της καθημερινής τους διατροφής, καθώς επίσης θα αναπτύξουν την αίσθηση της ομαδικότητας και της συνεργασίας.

Ένα πρόγραμμα γεμάτο αρώματα, γεύσεις και δημιουργία σε συνδυασμό με κανόνες ισορροπημένης διατροφής. Μαγειρεύουμε, μαθαίνουμε, διασκεδάζουμε…

Απευθύνεται σε παιδιά 4 – 12 χρονών.

Άλλα προγράμματα στην Κατηγορία "Για Παιδιά"

Το ΠΑΙΖΩ είναι ένα πρόγραμμα ενίσχυσης της αυτοεκτίμησης των παιδιών. Μέσα στο έτος τα παιδιά θα καλλιεργήσουν ικανότητες ενδοπροσωπικής, μουσικής, κιναισθητικής, χωρικής και διαπροσωπικής ευφυΐας.

Στόχος του προγράμματος είναι να καλλιεργήσει στα παιδιά την αγάπη για το βιβλίο και την ανάγνωση από μικρή ηλικία και να τα εξοικειώσει με αναγνωστικές συμπεριφορές.

Ένα πρόγραμμα για παιδιά 3 έως 15 ετών που αναπτύσσει τη χωρική, κιναισθητική, ενδοπροσωπική, διαπροσωπική και υπαρξιακή ευφυΐα. Ένα πρόγραμμα που ενισχύει τη δημιουργικότητα.

Ένα καινοτόμο πρόγραμμα για παιδιά από 9 έως 18 ετών. Ανάλογα με την ηλικία τους τα παιδιά εξοικειώνονται με τη χρήση της τεχνολογίας και συστημικών τεχνικών ενδυνάμωσης σε δεξιότητες αναγκαίες στον κόσμο που ανατέλλει.

Πoιοι είμαστε

Η Ανέλιξη είναι ένα Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο που ερευνά, δημιουργεί, εξελίσσει και εφαρμόζει καινοτόμα ενημερωτικά προγράμματα.

Μπορείς να μας βρεις

Μπορείς να βοηθήσεις